“Face scorpion” Canvas Acrylic paint Cubist 2018

Price оn Application
Condition: new
Location: Russia, Moscow
Product availability: Available
Alexandra Knabengof. Face scorpion
Sometimes the gaze stops on the subject and you are completely lost in thought, you catch yourself on the fact that you feel someone's gaze on yourself. although you look neat, there are jewels. what is the matter actually?"
ID: 19881
Artist: Alexandra Knabengof (b. 1982)
Originality: Original
Year of manufacture: 2018
Applied technique: Acrylic paint
Medium: Canvas
Size: 80 x 60 cm
Framing: Unframed
Style: Cubist
Shipping to: Within the country, Worldwide
Payment method: Credit card, Paypal
Delivery method: Postal service, Courier service
Purchase returns: No return

Information about the artist

Как утверждают греки, философия - это любовь к мудрости.
Я считаю, что пока нахожусь в самом начале пути познания истинного смысла и совершенных ценностей. Поэтому и философия моя пока наивна и светла. Не впадать в обыденность, всегда стремиться к новому, открывать это новое не только для себя, но и для своих близких. Делиться пришедшими откровениями и эмоциями. А так как мудрость моя пока молода, то и этика в творчестве - пока очень молода и бескомпромиссна. В творчестве я пока считаю главной этической нормой для себя - не лгать! Стараться, чтоб картины рождались не из головы, а из души. Не поддаться веяниям - "модно-не модно". Не стать заложником маркетинга и потребности веяний.
Быть честной перед собой и холстом, на котором появилась очередная моя мысль или эмоция. Даже пусть эта мысль будет не самой радужной и красивой. Зато - очень честной.