“Passion” Canvas Acrylic paint Abstractionism Landscape painting 2020

Price:
RUB 16 000
Condition: new
Location: Russia, Sankt-Peterburg
Product availability: Available
Alexandra Nizkovskikh. "Passion"
What is your passion? What makes you alive? What activities do you lose track of time for? ... For me it's art ... It's magic, when you feel the impulse that prompts me to start, it tells me the colors and lights a fire in my heart, which burns until the end of the work, I hope this energy is transmitted to you through my work and will give you inspiration and pleasant emotions.
ID: 30115
Artist: Alexandra Nizkovskikh (b. 1982)
Originality: Original
Year of manufacture: 2020
Applied technique: Acrylic paint
Medium: Canvas
Size: 1.7 x 70 x 50 cm
Framing: Unframed
Style: Abstractionism
Genre: Landscape painting
Shipping to: Only around the city, Within the country, Worldwide
Payment method: Wire Transfer, Credit card, Paypal, Cash
Delivery method: Postal service, Courier service, pickup by yourself
Purchase returns: 7 days

Information about the artist

О Александре Низковских
Я родился в России, в 1982 году, в Калининградской области. В возрасте одного года, моя семья переехала жить в Литве, в Вильнюсе, и я вырос там до возраста 10. Безумно в любви и помнить этот красивый город, с его особой и уникальной энергией. Детство, проведенное в Вильнюсе, сильно повлияло на мое видение красоты и стиля, и вы увидите это в моих работах ... После этого я много переезжала и сумела жить в Калининграде, Москва, а теперь я живу со своей дочерью в Санкт-Петербурге. Петербург, в городе, который меня так вдохновляет.


Мое образование включает в себя курс художника по росписи деревянных изделий. С детства я любил красить природу яркими красками и всегда был пристрастен ко всему прекрасному! Моя практика рисование естественно и не ограничивается специальным образованием, и я рисую то, что течет из моего сердца .