Bolgarochka Canvas Oil paint Impressionism 2016

Condition: | Available | Ukraine, Kharkiv
€ 11 000
Artist
Anatoly Moroz
Anatoly Moroz. Bolgarochka
Болгарочка

Information about the artist

Багато десятилітть реалізовую себе і в якості художника, бо вважаю, що ненамагатись відтворити цей прекрасний світ може тільки байдужа до всього оточуючог людина. Образотворче мистецтво допомагає, у певній мірі, наблизитись до світу духовного.
У своєму доробку маю виконані вітражі, стінопис у техніці холодна енкаустика, розписні рел'єфи. Маю свій авторський стиль, який поєднує і реалізм, з його увагою до навколишньої дійсності, постімпрессіонізм, експрессіонізм з виявленням основних природніх форм, декоративізм і монументалізм, плавність ар-нуво, мрійливість романтизму.
У багатьох роботах можна споглядати декілька сюжетів, або елементів зображень. А прекрасна, колористична українська природа відображає ментальність нашого народу, з його любов’ю до прекрасного, гармонійного і, безумовно, волі у почуттях та діях.
Я обожнюю навколишній світ, бо природа, яка знаходиться поряд з нами, є дивовижною, і, водночас, таємничою. Вона здатна налаштувати людину на філософські роздуми, допомагає замислитись над сутністю буття, і в простих речах побачити присутність Бога.
Поєднуючи живопис та служіння в Свято-Софіївському храмі, якого я є настоятелем, спілкуючись з вірянами, переконуюсь, що все навколо, починаючи від людини, мурашки, найніжнішої бадилинки, є творіння Боже.
Усі кошти, виручені з продажу картин ідуть на будівництво храму та видавництво релігійного часопису "З Богом у серці", почесним редактором якого я є.
Мої роботи є на всіх континентах, у багатьох найбільших фінансових центрах світу. Також у приватних колекціях: від Південної Америки, наприклад м. Сан-Пауло, Північної Америки, Європи, Індії, Африки, Японії. Маючи у своєму доробку більше 10 000 станкових робіт, збився з точного рахунку, бо не веду ретельного обліку де є мої роботи.

Other works by the artist

In cottage house
In cottage house
$ 18 000
Salt estuary. Soloniy lyman
Salt estuary. Soloniy lyman
$ 18 000
Dobra khmarynka. Добра хмаринка.
Dobra khmarynka. Добра хмаринка.
$ 18 000
After a thunderstorm. Після грози
After a thunderstorm. Після грози
€ 21 000
Fugues by Bach
Fugues by Bach
€ 14 000
Karpaty. Карпати
Karpaty. Карпати
€ 14 000
Kharkivshchyna. Харківщина.
Kharkivshchyna. Харківщина.
€ 14 000
Teple kaminnja. Тепле каміння
Teple kaminnja. Тепле каміння
€ 9 000

Related terms