“Bubbles” Canvas Acrylic paint Abstractionism Mythological 2019

Price:
€ 350
Condition: new
Location: Russia, St. Petersburg
Product availability: Available
Daria Breykina. Bubbles
Bubbles associated with vivid period in my life. Childhood, summer, friends, all is soap bubbles. Important moments like bubbles. They sparkle and shimmer, floating in the air, and then burst and scatter into thousands of small droplets that are cold tanned baby skin.

Bubbles are associated with a great lifetime. Childhood, summer, friends are all soap bubbles. Great moments are like bubbles. They sparkle and shimmer and hover in the air, and then burst and scatter into thousands of small drops that cool the children's tanned skin.
ID: 29244
Artist: Daria Breykina (b. 1986)
Originality: Original
Year of manufacture: 2019
Applied technique: Acrylic paint
Medium: Canvas
Size: 2 x 50 x 60 cm
Framing: Unframed
Style: Abstractionism
Genre: Mythological
Shipping to: Only around the city, Within the country, Worldwide
Payment method: Wire Transfer, Credit card, Paypal, Cash
Delivery method: Postal service, Courier service, pickup by yourself
Purchase returns: No return

Information about the artist

Я родилась в 1986 году в Тбилиси, в семье инженеров. С детства была необычным ребенком с креативным мышлением. Мои родители с самого рождения прививали мне чувство прекрасного и развивали творческое начало. Я обучилась танцу, актерскому мастерству, английскому и французскому языкам. Рисовать начала очень рано, и мои родители отправили меня учиться искусству в художественную школу. Позже я изучала историю и теорию искусства в Санкт-Петербургском Университете Культуры и Искусств. А потом обучалась дизайну интерьера и среды в Международной Школе Дизайна. Мои хобби - литература, кино, мировая история, эволюционная биология. Эти увлечения влияют на мои работы. Я необычная художница, живу с ПРЛ(пограничным расстройством личности), и это также отражено в моих картинах, которые находятся в частных коллекциях в Израиле и России. Сейчас я живу и работаю в Санкт-Петербурге.