Illustration “The painting Beauty in fashion world”, Paper, Acrylic paint, Everyday life, Russia, 2019

Price:
€ 100
Condition: new
Location: Russia, Samara
Product availability: On order
Tatiana Iurasova. The painting "Beauty in fashion world"
The author's technique of combining brushpen, markers and acrylic. The illustration reflects the beauty, luxury, glitter of the fashion world. The picture will decorate the house, office or a trendy Studio.

Placed in a frame. Size unframed 30*21 cm Size with frame is 41.5*31.5 cm.
ID: 27711
Artist: Tatiana Iurasova (b. 1983)
Originality: Original
Year of manufacture: 2019
Applied technique: Acrylic paint, Mixed media, See description, брашпен
Medium: Paper
Size: 20 x 30 x 0.1 cm
Framing: Unframed
Genre: Everyday life
Shipping to: Worldwide
Payment method: Wire Transfer, Paypal, Cash
Delivery method: Postal service, Courier service
Purchase returns: No return
Country or place of origin: Russia
Object type: Illustration
Keywords: Fashion, Illustration, Картина

Information about the artist

Меня зовут Татьяна Юрасова, я художник и создатель прекрасного. Я родом из Самары, выросла в этом городе. Моя живопись называется Atmosphere (Atm).

‌Когда я начала свой творческий путь, то стояла перед выбором, какой стиль живописи мне ближе. Что мне по душе реализм, где важно отточить мастерство передачи реального на холст, или мир фантазий, где наоборот художник может дать волю воображению и даже придумать как пойдёт линия или фигура, как будут сочетаться краски.

‌Я выбрала для себя мир творческих фантазий и пишу картины в стиле Абстракционизм, Фэнтази, fashion иллюстрации, скетчи. Моя живопись рассказывает о счастливой жизни, радости, красоте, роскоши, творчестве. Я пишу не просто картины, а привношу эмоции восторга в живопись. Картинами можно любоваться часами, ведь они не только украшают интерьер, но и дарят возможность почувствовать себя в мире фантазий, красоты, радости. А место где они находятся становится запоминающимся.

‌Вы можете увидеть мои акварельные работы, картины акрилом, маслом, темперой, с различными элементами декора: патали, пудры, втирок.